مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 بهمن 1400 ساعت 12:222022-02-12اقتصادي

نمایشگاه گردشگری فراتر از حد انتظار ظاهر شد/ بلاتکلیفی ارگان ها در برگزاری محتویات نمایشگاه


رییس انجمن علمی طبیعت گردی ایران گفت: در نمایشگاه گردشگری تهران شاهد بلاتکلیفی ارگان ها و برنامه ریزی فرا دستی بودیم که وزارت گردشگری برای سال های آتی باید به آن فکر کند و تصمیم بهتری پیرامون آن بگیرد.

- باید یک نمایشگاه گردشگری با ابعاد استاندارد رایج بین المللی و یک فستیوال یا جشنواره صنایع دستی و غذاهای سنتی مجزا داشته باشیم.

فرید جواهرزاده در گفت وگو با ایسنا در خصوص ارزیابی اش از نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران اظهار کرد: نمایشگاه های گردشگری آینه تمام نمای صنعت گردشگری آن کشور هستند.

بیش از 70 درصد تاسیسات گردشگری کشور در پاندمی اخیر که دو سال زمان برده، تعطیل یا نیمه تعطیل بودند.

این پاندمی تاثیر بزرگی بر صنعت گردشگری کشور گذاشته و بخش عمده ای از نیروها و ظرفیت های گردشگری ما را تحت الشعاع قرار داده است.

در این شرایط که گردشگری ما با توان نیمه جان خود فعالیت می کند، برگزاری نمایشگاه از یک سو مایه امیدواری بود و بارقه امید را در کنش گران صنعت گردشگری به وجود آورد و از سوی دیگر نشان داد که گردشگری ایران در ظرفیت های درونی خود آمادگی فعالیت های بهتر و پویاتر را دارد.

وی افزود: قبل بازدید از نمایشگاه گردشگری تهران به دلیل وجود شرایط کرونایی، توقع بالایی از این نمایشگاه نداشتیم که با توجه به شرایط فراتر از حد انتظار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نمایشگاه گردشگری فراتر از حد انتظار ظاهر شد/ بلاتکلیفی ارگان ها در برگزاری محتویات نمایشگاه

نمایشگاه گردشگری فراتر از حد انتظار ظاهر شد/ بلاتکلیفی ارگان ها در برگزاری محتویات نمایشگاه