مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 بهمن 1400 ساعت 11:122022-02-11سياسي

انقلاب اسلامی مولود دو اصل برائت و ولایت بود


مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج مستضعفین فتح الفتوح امام خمینی را نفوذ به قلوب ایرانی ها و مسلمانان دانست و گفت: انقلاب اسلامی مولود دو اصل برائت و ولایت بود.

- ، حجت الاسلام محمدرضا تویسرکانی پیش از ظهر جمعه در سخنرانی مراسم راهپیمایی 22 بهمن در میدان شهدای ذهاب رشت با بیان اینکه ملت ایران در دوران پهلوی تحقیر و سبک شمرده می شد، اظهار کرد: آمریکایی ها و اروپایی ها و انگلیسی ها در دوره پهلوی برای ایرانی ها ارزشی قائل نبودند و ایرانی در کشور خود بیگانه بود و غریبه ها حق بیشتری داشتند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه برائت اولین عامل به وجود آورنده انقلاب اسلامی است، افزود: برائت از کفر، ظلم، ستم بیگانگان و همچنین عشق به امام خمینی باعث شد که انقلاب اسلامی پیروز شود.

وی با بیان اینکه فتح الفتوح امام خمینی این بود که ایرانی ها و مسلمانان تحت اراده او حرکت می کردند، بیان کرد: انقلاب اسلامی مولود دو اصل برائت و ولایت بود.

حجت الاسلام تویسرکانی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی تمام معادلات جهان را بر هم زده است، ادامه داد: در این سال ها هزینه های زیادی دادیم و شهدای زیادی تقدیم انقلاب کردیم زیرا همه درصدد ناکام گذاشتن انقلاب بودند اما این انقلاب اراده الهی بود و تا طلوع خورشید عظمای ولایت یعنی حضرت م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انقلاب اسلامی مولود دو اصل برائت و ولایت بود

انقلاب اسلامی مولود دو اصل برائت و ولایت بود