مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 بهمن 1400 ساعت 22:022022-02-08سياسي

مشکل گشایی از مردم وظیفه اصلی دولتمردان است


معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: وظیفه همه دولتمردان به کارگیری امکانات و ظرفیت های موجود در جامعه در راستای مشکل گشایی از مردم است.

- ، امیر رضا نقش عصر سه شنبه در مراسم افتتاح پروژه های عمرانی شهرستان دهاقان با تبریک ایام الله دهه فجر اظهار داشت: همت و تلاش برای افتتاح پروژه های مختلف شهرستان به ویژه خانه بهداشت روستای علی آباد قابل تقدیر است و باید در راستای رفع دیگر مشکلات مانند نبود فاضلاب در مسکن مهر دهاقان نیز پیگیری های جدی را شاهد باشیم.

وی افزود: وظیفه همه دولتمردان به کارگیری امکانات و ظرفیت های موجود در جامعه در راستای رفاه، آسایش و مشکل گشایی از مردم است.

معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان عنوان کرد: حرکت هایی خوبی در بخش صنعت، کشاورزی و بهداشت در حال انجام است و مسئولان هم تلاش خود را به کار خواهند گرفت تا شاهد پیشرفت بیشتر باشیم.

در ادامه نیز فرماندار شهرستان دهاقان ضمن تبریک دهه فجر و گرامی داشت یاد و نام شهدا اظهار داشت: ساختمان خانه بهداشت روستای علی آباد جمبزه با تلاش شبکه بهداشت پیشرفت بسیار خوبی را داشته و امیدواریم با حضور نیروهای کادر درمان و بهداشت نیاز مردم این روستا مرتفع شود.

علی جمشیدیان افزود: برای اتمام محوطه این ساختمان، تأمین مصالح ساختمانی را خود بر عهده می گیرم و در سایر قسم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشکل گشایی از مردم وظیفه اصلی دولتمردان است

مشکل گشایی از مردم وظیفه اصلی دولتمردان است