مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 بهمن 1400 ساعت 12:172022-02-08بين الملل

تصویرسازی کاذب کاخ سفید در مذاکرات وین


مقام های آمریکایی و اروپایی درصدد تعمیم یک «مصداق جزیی» به یک «ساختار کلی» و ایجاد یک تصویر کاذب در مسیر مذاکرات وین هستند.

- به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری فارس، حنیف غفاری کارشناس مسائل بین الملل در روزنامه همشهری نوشت: اخیرا در بحبوحه مذاکرات هسته ای وین، آنتونی بلینکن، وزیر امورخارجه دولت آمریکا چند معافیت تحریمی را در رابطه با فعالیت های هسته ای غیرنظامی ایران امضا کرد.

مقام های کاخ سفید مدعی شده اند معافیت از این فعالیت ها به تکمیل توافق برای بازگشت متقابل به اجرای کامل برجام کمک می کند و زمینه را برای بازگشت ایران جهت اجرای تعهداتش در برجام فراهم می سازد.

فراتر از آن، سیاستمداران غربی و رسانه های وابسته به آنها مدعی شده اند اعمال معافیت های تحریمی اخیر، مصداق بارز حسن نیت آمریکا- اروپا در مذاکرات وین محسوب می شود.

درخصوص اهداف متنی و فرامتنی واشنگتن در اعمال برخی معافیت های تحریمی پیرامون فعالیت های هسته ای صلح آمیز کشورمان نکاتی وجود دارد که نمی توان به سادگی از کنار آنها گذشت: نخست اینکه اعمال یا بازگرداندن معافیت های هسته ای ایران یک پروژه با یک مصداق واحد و محدود محسوب نمی شود.

زمانی که ما از لغو تحریم های هسته ای ایران سخن می گوییم در حقیقت از حدود 1700تحریم یاد می کنیم که جملگی در ابعاد فنی، اقتصادی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تصویرسازی کاذب کاخ سفید در مذاکرات وین

تصویرسازی کاذب کاخ سفید در مذاکرات وین