مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 بهمن 1400 ساعت 13:222022-02-07اقتصادي

مدول اول تصفیه خانه فاضلاب شادگان افتتاح شد


با حضور وزیر کشور مدول اول تصفیه خانه فاضلاب شادگان افتتاح شد.

- احمد وحیدی وزیر کشور امروز، 18 بهمن ماه در اولین روز از سفر دو روزه خود به خوزستان با حضور در شهرستان شادگان، مدول اول تصفیه خانه فاضلاب شادگان را افتتاح کرد.

به گزارش ایسنا، تصفیه خانه فاضلاب شادگان با اعتباری حدود 200 میلیارد تومان از محل فاینانس خارجی با مدت پیمان 5 ساله به بهره برداری رسیده است.

ظرفیت مدول اول تصفیه خانه فاضلاب شادگان 20 هزار متر مکعب در شبانه روز است که در مدول دوم ظرفیت این تصفیه خانه به حدود 26 هزار متر مکعب در شبانه روز خواهد رسید.

کارفرمای این پروژه شرکت آبفا خوزستان و پیمانکار اجرای آن شرکت مشاور ژرف کار جم، شرکت مهندسین مشاور پارس جویاب و شرکت BCEG است.

وزیر کشور همچنین در این مراسم از روند فعالیت این تصفیه خانه و انجام مراحل تست آزمایشی آن بازدید کرد.

صادق خلیلیان استاندار خوزستان و محمدرضا کرمی نژاد مدیرعامل آبفا خوزستان در این مراسم وزیر کشور را همراهی کردند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدول اول تصفیه خانه فاضلاب شادگان افتتاح شد

مدول اول تصفیه خانه فاضلاب شادگان افتتاح شد