مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 بهمن 1400 ساعت 11:422022-02-07پزشكي

39 هزار کودک خراسان شمالی واجد شرایط دریافت واکسن کرونا


مدیر گروه بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در حال حاضر 39 هزار کودک 9 تا 11 ساله در این استان واجد شرایط درافت واکسن کرونا هستند.

- برزگر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه هنوز مصوبه ای از سوی وزارت بهداشت و درمان مبنی بر تزریق واکسن کرونا به افراد کمتر از 9 سال به دانشگاه های علوم پزشکی ارسال نشده است، اظهارکرد: در حال حاضر 20 درصد از افرادی که در این استان درگیر ویروس کرونا شده اند، کودکان هستند.

وی افزود: مهمترین راه پیشگیری از ابتلا به این ویروس برای این کودکان استفاده از ماسک و عدم حضور آن ها در تجمعات حتی تجمعات کوچک است.

برزگر در ارتباط با تزریق دز سوم واکسن کرونا نیز بیان کرد: هم اکنون فقط 41 درصد از افرادی که واجد شرایط دریافت دز سوم واکسن کرونا هستند، نسبت به تزریق آن اقدام کرده اند.

وی تاکیدکرد: افراد واجد شرایط تزریق دز سوم واکسن کرونا هر چه سریع تر به مراکز واکسیناسیون مراجعه کرده و نسبت به تزریق آن اقدام کنند.

این مقام مسئول ادامه داد: 95 درصد از افراد بالای 12 سال در این استان نسبت به دریافت دز اول واکسن و 85 درصد نیز برای دریافت دز دوم واکسن کرونا تاکنون اقدام کرده اند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

39 هزار کودک خراسان شمالی واجد شرایط دریافت واکسن کرونا

39 هزار کودک خراسان شمالی واجد شرایط دریافت واکسن کرونا