مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 بهمن 1400 ساعت 11:422022-02-06پزشكي

مراجعات به مراکز درمانی زنجان 6 برابر شده است/رنگ کرونایی ابهر قرمز شد


معاون بهداشت علوم پزشکی استان زنجان گفت: مراجعات به مراکز درمانی و بستری ها در مراکز آ سی یو استان زنجان بیش از 6 برابر شده است.

- زنجان-معاون بهداشت علوم پزشکی استان زنجان گفت: تعداد بستری بیماران کرونای در مراکز آ سی یو استان زنجان بیش از 6 برابر شده است.

مشهود تقی لو در گفتگو با در مراکز آ سی یو هم بیش از 6 برابر شده است.

وی اظهار کرد: رعایت پروتکل های بهداشتی در استان کاهش یافته و باید این مهم تقویت شود چرا که در کاهش مبتلایان به کرونا بسیار موثر است.

معاون بهداشت علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه شهرستان ابهر قرمز شد، گفت: شهرستان های زنجان، خدابنده و خرمدره در وضعیت نارنجی قرار گرفته و سایر شهرستان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

تقی لو با بیان اینکه درگیری این ویروس در شهرستان زنجان بیش از 20 برابر شده است و می طلبد مردم بیشتر بهداشت را رعایت کنند، تاکید کرد: تنها راه رهایی از این ویروس منحوس زدن ماسک و دوری از دور همی ها است که در این استان رعایت نمی شود و رعایت شیوه نامه های بهداشتی به کمترین حد خود رسیده است.

وی با بیان اینکه با افزایش واکسیناسیون در استان شاهد کاهش این بیماری در استان باشیم، ابراز داشت: رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی توسط مردم در استان زنجان نگران کننده است و مردم بدانند کرونا تمام نشده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مراجعات به مراکز درمانی زنجان 6 برابر شده است/رنگ کرونایی ابهر قرمز شد

مراجعات به مراکز درمانی زنجان 6 برابر شده است/رنگ کرونایی ابهر قرمز شد