مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 بهمن 1400 ساعت 23:222022-02-05بين الملل

روسیه: تهدیدهای غربی ها ما را یاد صَدّام می اندازد


«روسیه از هیچ کس نمی ترسد، از هیچ کس واهمه ای ندارد، نه از خانم (اورسولا) فون در لین رییس کمیسیون اروپا و نه از آقای (جو) بایدن (رییس جمهور آمریکا) اما از عبارت پردازی آن ها مبنی بر اینکه روسیه شاهد «مادر تمام تحریم ها» خواهد بود، - روسیه از هیچ کس نمی ترسد، از هیچ کس واهمه ای ندارد، نه از خانم (اورسولا) فون در لین رییس کمیسیون اروپا و نه از آقای (جو) بایدن (رییس جمهور آمریکا) اما از عبارت پردازی آن ها مبنی بر اینکه روسیه شاهد مادر تمام تحریم ها خواهد بود، تعجب کردم.

این واژگان و عبارات مرا به یاد واژگان صدام حسین می اندازد .

نماینده دائم روسیه در اتحادیه اروپا ضمن تأکید بر اینکه مسکو از هیچ کس هراسی ندارد، گفت که این کشور پاسخ تحریم های اروپا را با تحریم خواهد داد.

به گزارش فارس، ولادیمیر شیزوف نماینده دائم روسیه در اتحادیه اروپا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی EPT1 یونان تصریح کرد که مسکو به هیچ عنوان از هیچ کس واهمه ای ندارد و با تحریم به تحریم های ضدروسی اتحادیه اروپا پاسخ خواهند داد.

این دیپلمات روس عبارت پردازی رهبران غربی را با واژگان صدام رییس جمهور معدوم عراق مقایسه کرد و گفت: روسیه از هیچ کس نمی ترسد، از هیچ کس واهمه ای ندارد، نه از خانم (اورسولا) فون در لین رییس کمیسیون اروپا و نه از آقای (جو) بایدن (رییس جمهور آمریکا) اما از ع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روسیه: تهدیدهای غربی ها ما را یاد صَدّام می اندازد

روسیه: تهدیدهای غربی ها ما را یاد صَدّام می اندازد