مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 بهمن 1400 ساعت 14:172022-02-05اقتصادي

آخرین تصمیمات کرونایی در تهران از زبان استاندار؛ اعطای پنج روز مرخصی استعلاجی


گرچه سرعت و شدت تزریق دز سوم افزایش یافته اما همه باید در سطح این استان بسیج شوند و شهرداری ها هم کمک، فضاسازی و تبلیغ برای تزریق دز سوم انجام شود.

- آخرین تصمیمات کرونایی در تهران از زبان استاندار؛ اعطای پنج روز مرخصی استعلاجی گرچه سرعت و شدت تزریق دز سوم افزایش یافته اما همه باید در سطح این استان بسیج شوند و شهرداری ها هم کمک، فضاسازی و تبلیغ برای تزریق دز سوم انجام شود.

استاندار تهران آخرین تصمیمات ستاد کرونای این استان را تشریح و اعلام کرد: مقرر شد ضمن اعطای پنج روز مرخصی استعلاجی به مبتلایان به سویه اومیکرون، تزریق دوز سوم واکسن کرونا نیز با سرعت بیشتری در استان تهران دنبال شود.

به گزارش ایرنا، محسن منصوری روز شنبه در ستاد کرونای استان تهران گفت: طی 2 هفته اخیر شرایط خوبی را از جهت ابتلا به این ویروس نداشتیم اما هنوز به اوج پیک ششم هم نرسیده ایم.

وی افزود: آنچه که همه متخصصان اعلام می کنند تنها راه علاج و کنترل بحث افزایش واکسیناسیون است که دُز سوم در استان تهران تا سطح 32 درصد تزریق شده است.

وی اظهار داشت: گرچه سرعت و شدت تزریق دز سوم افزایش یافته اما همه باید در سطح این استان بسیج شوند و شهرداری ها هم کمک، فضاسازی و تبلیغ برای تزریق دز سوم انجام شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آخرین تصمیمات کرونایی در تهران از زبان استاندار؛ اعطای پنج روز مرخصی استعلاجی

آخرین تصمیمات کرونایی در تهران از زبان استاندار؛ اعطای پنج روز مرخصی استعلاجی