مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 بهمن 1400 ساعت 10:572022-02-05پزشكي

نجات جان 4 بیمار با اهدای عضو نوجوان دیّری


رییس مرکز فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اعضای بدن نوجوان 14 سال دیّری با رضایت خانواده به بیماران نیازمند اهدا شد.

- ایسنا/بوشهر رییس مرکز فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اعضای بدن نوجوان 14 سال دیّری با رضایت خانواده به بیماران نیازمند اهدا شد.

علیرضا باقری صبح شنبه در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: علی واعظی پشر 14 ساله اهل دیّر که به علت تصادف دچار مرگ مغزی شده بود با رضایت و ایثار خانواده مهربان و نوع دوست آن عمل اهدای عضو در بیمارستان ابوعلی سینا شیراز برای نجات جان 4 هم وطن انجام شد.

وی اضافه کرد: کبد، 2 کلیه و روده این جوان 14 ساله برای پیوند به نیازمندان به دریافت عضو در بیمارستان ابوعلی سینا شیراز برداشت و به 4 بیمار نیازمند به عضو اهدا شد.

رییس مرکز فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از 90 اهدای عضو در این استان خبر داد و گفت: در سال جاری با هماهنگی تیم پیوند استان بوشهر 4 مورد از برداشت عضو با رضایت خانواده های نوع دوست در شیراز انجام شده است.

باقری خاطر نشان کرد: تنها رضایت خانواده و داشتن کارت اهدای عضو باز هم این عمل را انجام نمی دهیم بلکه جزء به جزء اعضا یعنی از قلب گرفته تا کلیه، کبد و.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نجات جان 4 بیمار با اهدای عضو نوجوان دیّری

نجات جان 4 بیمار با اهدای عضو نوجوان دیّری