مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 بهمن 1400 ساعت 00:222022-02-04پزشكي

افزایش 10 برابری ابتلا به کرونا در شاهین شهر


رییس شبکه بهداشت و درمان شاهین شهر و میمه از خیزش کرونا و ورود به رنگ بندی پرخطر نارنجی و تعطیلی تمام مدارس ابتدایی تا اطلاع ثانوی در این شهرستان خبرداد.

- علی پارسا در گفت وگو با ایسنا با اشاره به ورود شاهین شهر و میمه به رنگ بندی نارنجی و پرخطر، اظهار کرد: گونه امیکرون کرونا قابلیت انتشار بالایی دارد به نحوی که تعداد مبتلایان به کرونا با افزایش 10برابری از 78 نفر در دو هفته گذشته به 744 نفر در این هفته رسیده است.

همچنین، تعداد بستری ها نیز در بازه زمانی یک هفته ای با افزایش 15 درصدی از 20 نفر مبتلا به 23 نفر افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه افراد واکسن نزده و کودکان بیشتر در معرض ابتلا به این سویه کرونا قرار دارند، افزود: به منظور حفظ سلامت و امنیت دانش آموزان در کارگروه ستاد مقابله با کرونا شاهین شهر و میمه تعطیلی مدارس ابتدایی شهرستان تا اطلاع ثانوی و برگزاری غیرحضوری کلاس های درس در این مقطع مصوب شد.

همچنین، دوره های متوسطه اول و دوم با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و شرایط ایمن حضوری برگزار می شود.

رییس شبکه بهداشت و درمان شاهین شهر و میمه، ادامه داد: در مدارس متوسطه اول و دوم اگر در یک کلاس دو نفر یا بیشتر موارد ابتلا به کرونا شناسایی شد آن کلاس به مدت 10 روز غیر حضوری برگزار می شود و اگر در یک مدرسه دو کلاس درس غیرحضوری به آمو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 10 برابری ابتلا به کرونا در شاهین شهر

افزایش 10 برابری ابتلا به کرونا در شاهین شهر