مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 15 بهمن 1400 ساعت 15:422022-02-04بين الملل

تحلیلگر پیشین سیا: انصارالله حق پاسخگویی دارد، آنها تروریست نیستند


یک نشریه آمریکایی در گزارشی از وضعیت یمن، نوشت که باید در روایتی که در غرب در خصوص جنگ در این کشور رواج یافته، تجدید نظر کرد.

- به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری فارس، پاول پیلار تحلیلگر پیشین مسایل غرب آسیا در سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) طی مقاله ای در نشریه نشنال اینترست ، نوشت که روایت غالب از جنگ یمن در کشورهای غربی درست نیست و محرک سعودی ها برای آغاز این جنگ به ناکامی ریاض در برپایی حکومت همسو با خود در یمن باز می گردد.

او نوشت که ریشه جنگ یمن، داخلی است و ارتباطی با ایران یا محورهای رقیب در منطقه ندارد و این دخالت نظامی عربستان سعودی بود که یک جنگ داخلی را به بستری برای دخالت های خارجی در یمن تبدیل کرد.

این تحلیلگر ارشد سابق سی آی ای خاطر نشان کرد که این اولین باری نیست که سعودی ها در یمن ورود کرده و دخالت می کنند، او به حمایت ریاض از حکومت پادشاهی یمن در دهه شصت قرن بیستم اشاره کرد و نوشت که در آن زمان نیز محرک اصلی سعودی ها از حضور در یمن، مقابله با ایجاد هرگونه حکومت مستقل و غیر همسو با ریاض بود.

 پل پیلار افزود: حمله هوایی که عربستان علیه یمن آغاز کرد، موجب افزایش شدید تنش در این بحران و عامل اصلی بالاترین رفتن قربانیان و نابودی کشور یمن شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تحلیلگر پیشین سیا: انصارالله حق پاسخگویی دارد، آنها تروریست نیستند

تحلیلگر پیشین سیا: انصارالله حق پاسخگویی دارد، آنها تروریست نیستند