مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 بهمن 1400 ساعت 11:072022-02-02اقتصادي

35 نقطه حادثه خیز در آذربایجان غربی شناسایی شد


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی از شناسایی 35 نقطه حادثه خیز در استان خبر داد.

- ارسلان شکری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از این تعداد 22 نقطه حادثه خیز در حال حذف و آشکارسازی است، افزود: تا سال 1401 این نقاط حادثه خیز حذف می شود و آشکارسازی و حذف سایر نقاط حادثه خیز استان آغاز می شود.

وی از نصب نزدیک به 1500 عدد گاردریل در محورهای مواصلاتی استان طی 10 ماهه گذشته از سال جاری خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه امسال نزدیک به 1500 عدد گاردریل در نقاط مستعد محورهای مواصلاتی استان نصب و افزون بر 2000 گاردریل نیز جمع آوری و تعمیر شد.

شکری اضافه کرد: در این مدت نزدیک به 2160 کیلومتر از شانه راه ها در سطح استان تسطیح، رگلاژ و ترمیم گردید و بالغ بر 1770 کیلومتر از حریم محورهای مواصلاتی پاکسازی و تسطیح شد.

وی همچنین از نصب 5130 عدد تابلو و علائم تا پایان دی ماه سال جاری در جاده های استان خبر داد و اظهار کرد: در همین مدت نسبت به جمع آوری و بازسازی 5820 تابلو و علائم نیز اقدام شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خاطرنشان کرد: در این مدت همچنین 993 کیلومتر از محورهای ارتباطی استان خط کشی و در راستای کنترل سرعت وسایل نقلیه 170 عدد سرعت کاه در جاده های استان ایجاد شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

35 نقطه حادثه خیز در آذربایجان غربی شناسایی شد

35 نقطه حادثه خیز در آذربایجان غربی شناسایی شد