مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 بهمن 1400 ساعت 21:522022-02-01بين الملل

تداوم حملات اسلام هراسانه در فرانسه؛ دو مرکز مسلمانان هدف قرار گرفت


منابع خبری می گویند در ادامه اقدامات اسلام هراسانه در فرانسه دو حمله به مراکز مربوط به مسلمانان صورت گرفته است.

- به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری فارس، طی روزهای گذشته دو حادثه جداگانه علیه اماکن مسلمانان ساکن فرانسه گزارش شده است.

به نوشته وبگاه شبکه خبری تی آرتی یک فروشگاه مواد غذایی مسلمانان که محصولات حلال را در استان لوت ات گارون در جنوب غربی فرانسه می فروشد یکشنبه شب هدف حمله قرار گرفت.

این فروشگاه در جریان این حمله آتش زده شد و دو صلیب شکسته روی دیوار آن نقش بست.

آتش نشانی شهر اعلام کرد که فروشگاه به طور کامل سوخته، اما به کسی آسیبی نرسیده است.

دادستانی عمومی نیز مدعی شده که تحقیقات در مورد این حمله را آغاز کرده است.

در حمله دیگری که در استان تولوز در جنوب غربی فرانسه رخ داد، یک سر و پوست خوک مقابل یک مرکز جامعه اسلامی رها شد.

عبداللطیف ملوکی یکی از رهبران جامعه مسلمان، در صحبت با رسانه های محلی، توجه را به افزایش حملات اسلام هراسی در سراسر فرانسه جلب کرد.

در همین حال، گروه مردم نهاد اروپایی مبارزه با اسلام هراسی این حملات را با یک برنامه تلویزیونی متمرکز بر تهدید اسلام گرایی مرتبط دانست.

این حوادث در حالی رخ داده که  اریک زمور نامزد راست افراطی فرانسه برای انتخابات ریاست جمهوری فرانسه، برنامه های اسلام ستیزا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تداوم حملات اسلام هراسانه در فرانسه؛ دو مرکز مسلمانان هدف قرار گرفت

تداوم حملات اسلام هراسانه در فرانسه؛ دو مرکز مسلمانان هدف قرار گرفت