مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 بهمن 1400 ساعت 12:122022-01-30فناوري

دسترسی پژوهشگران به هوش مصنوعی حوزه زبان فارسی


رییس پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات با اشاره به پیاده سازی آزمایشگاه هوش مصنوعی در حوزه خط و زبان فارسی، گفت: در بستر پارسیگان این زیست بوم امکان ایجاد دسترسی های سطح بندی شده به دادگان فراهم شده است.

- به گزارش ایسنا دکتر یاری امروز در مراسم رونمایی از دو پروژه پژوهشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات در حوزه هوش مصنوعی ، با بیان اینکه این حوزه امروزه به جزء لاینفک همه حوزه ها تبدیل شده است، افزود: کاربرد این فناوری در کامپیوتر و بخش های صنعتی موجب شده که هوش مصنوعی در کنار محققان و عموم مردم قرار بگیرد تا شرایط بهتری ایجاد شود.

وی با اشاره به طراحی و ساخت زیر ساخت آزمایشگاهی هوش مصنوعی در حوزه خط و زبان فارسی، اظهار کرد: ما در پژوهشکده فناوری اطلاعات تمامی زیرسیستم ‏های مورد نیاز این روال را آماده کرده ‏ایم که از آن جمله می توان به سامانه جمع­ سپاری اشاره کرد.

این سامانه برای برچسب گذاری دادگان جهت تهیه دادگان آموزشی و نیز دادگان ارزیابی مورد استفاده قرار می گیرد.

یاری، توسعه دهندگان محصولات و خدمات، پژوهشگران، کاربران و ذینفعان حوزه جمع سپاری و حاکمیت را از مخاطبان این زیر ساخت عنوان کرد و یادآور شد: یکی از کاربردهای مهم این زیست بوم به ویژه در شرایط کرونا احراز هویت است که زیر ساخت آن در این


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دسترسی پژوهشگران به هوش مصنوعی حوزه زبان فارسی

دسترسی پژوهشگران به هوش مصنوعی حوزه زبان فارسی