مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 بهمن 1400 ساعت 20:172022-01-29اقتصادي

نقش یک بانک در تعطیل شدن واحد صنعتی فعال در کرمان


سوء تدبیر یک بانک در کرمان موجب شد یک کارخانه صادر کننده خطوط انتقال برق تعطیل شود.

- ، دادخداسالاری عصر شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی در کرمان با انتقاد از عملکرد برخی از بانک ها گفت: یک شرکت تولید کننده خطوط انتقال برق در کرمان به دلیل سو تدبیر یک بانک در کرمان تعطیل و دستگاه ها توقیف شد.

وی افزود: متأسفانه این کارخانه با این ابعاد کاری تعطیل شده و نیروهای کار بیکار شده اند و این مساله باعث تأسف است.

دادستان کرمان بیان کرد: دستگاه قضایی از واحدهای تولیدی حمایت می کند و در این راستا در چارچوب قانون تمام تلاش خود را می کنیم که واحدهای تولیدی را فعال نگه داریم.

از تعطیلی کارخانه تحت عنوان تملک که منجر به تعطیلی واحدهای تولیدی شود ممانعت خواهد شد.

وی گفت: واحد تولیدی باید کار کند تا بتواند بدهی های خود را به بانک ها پرداخت کند در غیر این صورت به اقتصاد ضربه وارد می شود و مصداق تضییع اموال بیت المال است.

وی خواستار تدبیر مسئولان برای رفع موانع تولید شد و گفت: در صورت بروز هر گونه مشکل در واحدهای تولیدی باید مشکلات رفع و روند تولید بهبود یابد تا امکان کسب درآمد وجود داشته باشد و به هیچ عنوان نباید اقدامی انجام شود که به تعطیلی واحدهای تولیدی منجر شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نقش یک بانک در تعطیل شدن واحد صنعتی فعال در کرمان

نقش یک بانک در تعطیل شدن واحد صنعتی فعال در کرمان