مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 بهمن 1400 ساعت 11:072022-01-29اجتماعي

افزایش غلظت آلاینده های جوّی طی هفته جاری در آذربایجان شرقی/ بارش برف در نواحی جنوبی استان


رییس گروه پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی از افزایش غلظت آلاینده های جوّی و بارش برف طی هفته ی جاری در نواحی جنوبی استان خبر داد.

- ایسنا/آذربایجان شرقی رییس گروه پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی از افزایش غلظت آلاینده های جوّی و بارش برف طی هفته ی جاری در نواحی جنوبی استان خبر داد.

محمد امیدفر در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: بررسی آخرین اطلاعات و نقشه های هواشناسی نشان دهنده ی جوّی پایدار تا اواخر هفته ی جاری است اما طی روزهای دوشنبه و سه شنبه، گذر موج ضعیفی از نواحی جنوبی استان به ویژه در شهرهای مراغه، هشترود، چاراویماق و میانه موجب افزایش ابر و بارش پراکنده در این نواحی خواهد شد.

وی ادامه داد: از روز جمعه و شنبه هفته ی آینده نیز با ورود سامانه ی بارشی قوی، بارش برف و کولاک کل استان را فرا می گیرد.

امیدفر افزود: به دلیل پایداری جوّ طی روزهای آینده افزایش غلظت آلاینده های جوّی به ویژه در شهرهای صنعتی استان دور از انتظار نخواهد بود و از نظر دمایی نیز افزایش نسبی دما برای هفته ی جاری پیش بینی می شود.

وی همچنین در خصوص حداکثر و حداقل دمای تبریز گفت: طی 24 ساعت گذشته، حداکثر و حداقل دمای تبریز به ترتیب دو درجه بالای صفر و هشت درجه زیر صفر بوده و دمای فعلی نیز چهار درجه زیر صفر است که نسبت به روز گذشته یک درجه اف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش غلظت آلاینده های جوّی طی هفته جاری در آذربایجان شرقی/ بارش برف در نواحی جنوبی استان

افزایش غلظت آلاینده های جوّی طی هفته جاری در آذربایجان شرقی/ بارش برف در نواحی جنوبی استان