مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 بهمن 1400 ساعت 10:072022-01-23سياسي

عمده مشکلات قضایی، بی اطلاعی مردم از قوانین است


رییس دیوان عالی با تاکید بر لزوم افزایش آگاهی های حقوقی گفت: عمده مشکلات قضایی، بی اطلاعی مردم از قوانین است و با ارتقای اطلاعات حقوقی شهروندان شاهد کاهش مراجعات به مراجع قضایی خواهیم بود.

- ، حجت الاسلام و المسلمین سید احمد مرتضوی مقدم ضمن حضور در مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه با 20 نفر از مراجعان، ملاقات و ضمن بررسی مشکلات پرونده قضایی، پاسخگوی درخواست های آنان شد.

وی اظهار داشت: در ملاقات های حضوری تا جایی که امکان دارد نهایت تلاش بر این است که موضوعات برای مراجعان شفاف شود و در راستای سیاست های کلی قوه قضاییه، برگزاری هفتگی و منظم این ملاقات ها در دیوان عالی کشور در دستور کار قرار دارد.

مرتضوی مقدم افزود: در ملاقات های هفتگی، مواردی که قابل بررسی مجدد باشد با ارجاع به حوزه معاونت نظارت دیوان عالی کشور و بررسی و اظهار نظر توسط چند تن از قضات برجسته دیوان عالی کشور، چنانچه در پرونده ایراد شرعی و قانونی وجود داشته و موضوع مشمول ماده 477 باشد، مراتب به رییس قوه قضاییه گزارش داده می شود و در صورت موافقت ایشان، پرونده مجدد در یکی از شعب دیوان مورد رسیدگی قرار می گیرد.

وی اضافه کرد: در مورد آن دسته از تقاضاهایی که به مراجع دیگر مربوط می شود هم دستورات مقتضی در چارچوب قانون به حوزه مربوطه صادر می شود تا پاسخ لازم داده شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عمده مشکلات قضایی، بی اطلاعی مردم از قوانین است

عمده مشکلات قضایی، بی اطلاعی مردم از قوانین است