مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 بهمن 1400 ساعت 15:172022-01-22پزشكي

اُمیکرونی های خوزستان دوبرابر شدند

اُمیکرونی های خوزستان دوبرابر شدند

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، محمدحسین سرمست، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا اظهار کرد: سیر مراجعین مبتلا به اُمیکرون در استان فزاینده بوده و نسبت به هفته قبل بیشتر از دو برابر شده است.

وی افزود: میزان بیماران مثبت کرونایی در استان سیر فزاینده ای داشته و به نظر می رسد سویه اُمیکرون در استان غالب شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در شبانه روز گذشته یک هزار و 200 مراجعه کننده به مراکز بهداشتی و درمانی داشتیم ولی نباید این تعداد را آمار نهایی فرض کرد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه 90 درصد بیماران خفیف هستند لذا بیشترین تاکید ما بر رعایت ایمنی و حفاظت شخصی یعنی ماسک زدن و واکسن زدن است که با رعایت آن می توان، سپر ایمنی برای خود ایجاد کنیم.

محمدحسین سرمست تصریح کرد: اگر ماسک زدن و واکسیناسیون به خوبی انجام نشود مردم در معرض بیماری قرار می گیرند چرا که قدرت سرایت اُمیکرون چند برابر نوع های قبلی است.

 وی به جلوگیری از اجتماعات و محدود کردن آن بدون مختل کردن زندگی مردم تاکید کرد و گفت: برنامه هایی مثل تودیع و معارفه و مراسمات مذهبی باید با رعایت پروتکل های بهداشتی و یا در مکان های دارای تهویه باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اُمیکرونی های خوزستان دوبرابر شدند

اُمیکرونی های خوزستان دوبرابر شدند