مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 دی 1400 ساعت 12:302022-01-20حوادث

باشگاه بدن سازی در شیراز طعمه حریق شد/ 4 ورزشکاران نجات یافتند


رییس سازمان آتش نشانی شیراز از وقوع حریق منجر به محبوس شدن 4 نفر از کارکنان یک باشگاه بدنسازی در شیراز خبر داد.

- ، محمد هادی قانع در خصوص حریق بامداد پنجشنبه باشگاه بدنسازی، گفت: ساعت یک و چهل دقیقه بامداد امروز، وقوع یک مورد حریق در طبقه منفی 2 یک ساختمان 4 طبقه که به عنوان باشگاه بدنسازی فعالیت می کرد، به 125 گزارش شد.

وی ادامه داد: بلافاصله نیروهای امدادی به این باشگاه در خیابان قدوسی غربی اعزام شدند و ماموران متشکل از 2 گروه اطفایی و 2 گروه نجات، سریعاً اقدامات لازم را اجرایی کردند.

قانع ادامه داد: محل حادثه یک ساختمان چهار طبقه تجاری – اداری بود که دو طبقه منفی نیز داشت و آتش سوزی از فضای داخلی باشگاه بدن سازی به وسعت 600 مترمربع در طبقه منفی دو آغاز و دود غلیظی محل را فرا گرفته و چهار نفر از کارکنان باشگاه در فضای داخلی گرفتار شده بودند.

رییس سازمان آتش نشانی شیراز با اشاره به حبس نفرات در ساختمان و حساسیت موجود برای جلوگیری از سرایت شعله های آتش به طبقات دیگر ساختمان، اضافه کرد: بلافاصله آتش نشانان و نجاتگران، همزمان نسبت به نجات افراد و اطفاء حریق اقدام کرده و خوشبختانه موفق به نجات چهار مرد از میان شعله های آتش و مهار این آتش سوزی شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باشگاه بدن سازی در شیراز طعمه حریق شد/ 4 ورزشکاران نجات یافتند

باشگاه بدن سازی در شیراز طعمه حریق شد/ 4 ورزشکاران نجات یافتند