مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 دی 1400 ساعت 12:102022-01-19اجتماعي

مرگ زودرس بیش از 7 میلیون نفر در سال به دلیل آلودگی هوا


مدیر مرکز خدمات تخصصی محیط زیست و آلودگی های محیطی جهاددانشگاهی یزد با اشاره مرگ زودرس سالانه بیش از هفت میلیون نفر در جهان به دلیل آلودگی هوا، - کنترل این بحران را نیازمند مدیریت همگانی و جدی این وضعیت خواند.

مائده دهقانی در سیمنار تخصصی هوای پاک، انرژی پاک که امروز 29 دیماه و همزمان با روز ملی هوای پاک به همت مرکز محیط زیست و آلودگی های محیطی سازمان جهاددانشگاهی و دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان با هدف آگاهی بخشی پیرامون اهمیت توسعه پایدار و حفاظت محیط زیست در محورهای مختلف برگزار شد، اظهار کرد: بحران آلودگی هوا محدود به یک منطقه، شهر یا کشور خاصی نمی شود بلکه یک مسئله جهانی است و همه کشورها را متاثر خود می کند همانطور که تاثیر تغییر اقلیم، گازهای گلخانه ای و بارنهای اسیدی را در تمام دنیا شاهدیم.

وی با ارائه توضیحاتی در مورد انواع آلاینده ها و آلودگی های هوا به لحاظ منشا، مکان و دیگر شاخصه ها، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 23 درصد از مرگ و میرهای در دنیا مرتبط با محیط است و متاسفانه در این بین آلودگی هوا رتبه پنجم را در بین عوامل مرگ انسانها به خود اختصاص داده است.

دهقانی همچنین با اشاره مرگ زودرس سالانه بیش از هفت میلیون نفر در جهان به دلیل آلودگی هوا، 21 درصد از این مرگها را به دلیل التهاب ریه، 20 درصد را به دلیل سکته ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرگ زودرس بیش از 7 میلیون نفر در سال به دلیل آلودگی هوا

مرگ زودرس بیش از 7 میلیون نفر در سال به دلیل آلودگی هوا