مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 دی 1400 ساعت 15:252022-01-17اقتصادي

سیاست جهاد کشاورزی عرضه محصولات با کیفیت به بازارهای جهانی است


معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سیاست ما در جهاد کشاورزی صدور محصول ایرانی هماهنگ با استانداردهای بین المللی به بازارهای جهانی و کسب درآمد ارزی برای کشور است.

- محمدمهدی برومندی در مراسم تودیع و معارفه رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین که ظهر دوشنبه در سالن جلسات باغستان قزوین برگزار شد اظهار کرد: امنیت غذایی و تولید کشاورزی در زمان جنگ اقتصادی دارای اهمیت ویژه ای است و کشاورزان در صف اول این جنگ قرار دارند.

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: فعالان عرصه کشاورزی در این سال ها که با تحریم های سختی رو به رو بوده ایم در زمینه فعالیت خوش درخشیده اند و در شرایطی که همه مرزها به روی ما بسته بود این عزیزان به اقتصاد ملی کمک کردند و در این دوران با تولید 135 میلیون تن محصول کشاورزی پاسخگوی سفره های مردم بودند و با تولیدی بیشتر از نیاز با صادرات محصولات کشاورزی به دولت هم کمک کردند.

وی توضیح داد: در سال 1399 صادرات کشاورزی بیش از 6 میلیون دلار درآمد ارزی برای کشور به همراه داشته است و فروش پسته ما به میزان 20 درصد از درآمد نفتی بوده است و قطعاً این اعداد و ارقام قابلیت افزایش دارند.

برومندی عنوان کرد: قزوین بیش از 500 هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که تقریباً 32 درصد از اراضی کل استان را شامل می شود در حالی که د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیاست جهاد کشاورزی عرضه محصولات با کیفیت به بازارهای جهانی است

سیاست جهاد کشاورزی عرضه محصولات با کیفیت به بازارهای جهانی است