مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 دی 1400 ساعت 22:052022-01-16ورزشي

مربی مس کرمان: فولاد در بعضی آیتم ها سرآمد لیگ است/با بازیکنان جوان خود به میدان می رویم


تیم فولاد سبک خاص فوتبال ایران را دارد و در بعضی آیتم ها در لیگ سرآمد است و فردا یک بازی سخت داریم که سعی کردیم از لحاظ ذهنی و بدنی طوری بازیکنان را آماده کردیم که در بازی پرقدرت باشند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمود محمودی نیا امشب در نشست خبری قبل از بازی مقابل فولاد در جام حذفی با اشاره به تلاش تیم در مستطیل سبز و همدلی و تفاهم و هارمونی خوب اظهار داشت: وضعیت مطلوب و مثبتی در تیم است.

مربی تیم مس کرمان افزود: ما به یک هشتم نهایی جام حذفی رسیدیم.

اولویت باشگاه، لیگ است و تمرکز ما هم لیگ است، بازی خوشه طلایی و ماشین سازی را هم مهم تلقی کردیم درست است.

با این حال اولویت ما لیگ بود اما بازی مهم بود برای بازیکنانی که دوست داشتیم بیشتر بازی دهیم و بیشتر به شرایط بازی نزدیک شوند و در این دو بازی خوشبختانه بازیکنان جوان ما ورود خوبی داشتند و رهاورد این دو بازی را وارد بازی های لیگ کرده و استفاده کردیم.

وی افزود: بازی با فولاد خوزستان قطعا با دو بازی قبلی متفاوت است.

ولی رویکرد و فلسفه باشگاه مس کرمان هیج تغییری نکرده و فردا بازیکنان جوانی را خواهید دید که پر توان و پرتلاش برای یک بازی خوب می آیند و این بازیکنان در کنار ما تمرین می کنند و فردا هم انگیزه های خاص خودشان را خواهند داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مربی مس کرمان: فولاد در بعضی آیتم ها سرآمد لیگ است/با بازیکنان جوان خود به میدان می رویم

مربی مس کرمان: فولاد در بعضی آیتم ها سرآمد لیگ است/با بازیکنان جوان خود به میدان می رویم