مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 دی 1400 ساعت 17:002022-01-15پزشكي

اُمیکرون به کهگیلویه و بویراحمد رسید/ 119 هزار نفر دُز سوم واکسن را دریافت کردند


رییس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: نخستین مورد از اُمیکرون در شهرستان گچساران شناسایی شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج،  رییس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون 79 بیمار مشکوک و قطعی کرونایی در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد 14 بیمار کرونایی قطعی بوده و 2 بیمار در بخش های ویژه تحت درمان هستند.

پرویز یزدان پناه افزود: از مجموع مبتلایان به کووید 19 در کهگیلویه و بویراحمد 86 هزار و 270 نفر بهبود یافته گزارش شده ناست.

وی اذعان داشت: امروز 175 نمونه پی سی آر و رپید تست از آزمایشگاه های سلولی و مولکولی یاسوج و دهدشت دریافت شد که حدود 8درصد موارد مثبت بودند و بیشترین موارد مثبت در شهرستان های گچساران و بویراحمد می باشند.

وی افزود از 70 نمونه تست مثبت کرونا در طی چند روز گذشته یک مورد امیکرون مثبت بود که برای اطمینان بیشتر به انستیتو پاستور تهران فرستاده شد که آزمایش بیمار فوق که ساکن گچساران بود تایید شد .

رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود: با توجه به ورود ویروس امیکرون به استان لازم است کسانی که واکسن نزده اند سریعا به مراکز واکسیناسیون برای تزریق واکسن خود اقدام نمایند ، افرادی که واکسن های نوبت های اول و دوم خود را تزریق نموده اند  برای واکسیناسیون مرحله سوم و یا یادآور به مراک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اُمیکرون به کهگیلویه و بویراحمد رسید/ 119 هزار نفر دُز سوم واکسن را دریافت کردند

اُمیکرون به کهگیلویه و بویراحمد رسید/ 119 هزار نفر دُز سوم واکسن را دریافت کردند