مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 دی 1400 ساعت 16:252022-01-15بين الملل

افشای آخرین تماس های تلفنی بن علی هنگام فرار از تونس


درست بعد از نیمه شب، هواپیمای رییس جمهور بن علی در جده عربستان سعودی فرود آمد.

او به خلبان دستور می دهد تا برای سفر بازگشت خود را آماده کند.

سپس او و خانواده اش تا کاخ ملک فیصل همراهی می شوند.

- بی بی سی به فایل های صوتی فوق العاده ای دست یافته که به اعتقاد این شبکه مربوط می شود به تماس های تلفنی زین العابدین بن علی، رییس جمهور تونس زمانی که در سال 2011 از حکومت سرنگون شد و به عربستان سعودی فرار کرد.

به گزارش عصرایران، این فایل های صوتی لحظات پایانی نشان می دهد که چگونه اقتدار زین العابدین بن علی فروریخت، سرنوشت کسی که بعد از 23 ساله ریاست جمهوری، در اثر اعتراضات مردمی مجبور به فرار شد و موج خیزش های طرفداران دموکراسی بهار عربی را جرقه زد.

این صداهای ضبط شده از نظر حقوقی مورد تجزیه و تحلیل کارشناسان صوتی قرار گرفته و هیچ مدرکی دال بر دستکاری و ویرایش شدن آن ها پیدا نشده است.

بن علی در سال 2019 در زمانی که در تبعید خودخواسته در عربستان سعودی بود، درگذشت.

بی بی سی این صداهای ضبط شده را برای کسانی که این افراد را می شناسند، پخش کرده و آن ها معتقدند که این صداها واقعی بوده که خود مدرک دیگری دال بر حقیقی بودن آنهاست، با این حال برخی از افراد صحت آن را به شدت رد می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افشای آخرین تماس های تلفنی بن علی هنگام فرار از تونس

افشای آخرین تماس های تلفنی بن علی هنگام فرار از تونس