مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 دی 1400 ساعت 14:302022-01-15اقتصادي

توجه به مشاغل دانش بنیان برای کاهش نرخ بیکاری در آذربایجان شرقی


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به این که بخش قابل توجهی از نرخ بیکاری مربوط به فارغ التحصیلان دانشگاهی است، گفت: - ایسنا/آذربایجان شرقی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به این که بخش قابل توجهی از نرخ بیکاری مربوط به فارغ التحصیلان دانشگاهی است، گفت: باید به سمت مشاغل دانش بنیان و دیجیتال برویم.

محمد کلامی در جلسه کارگروه اقتصاد دیجیتال استان، تاکید کرد: این کارگروه باید اهمیت خود را در بخش های مختلف نشان دهد.

وی با اشاره به این که بخشی از مشکلاتی مانند تورم، ناشی از اقتصاد سنتی است، افزود: باید بسترهای اساسی و فرهنگی جهت متمایل شدن به اقتصاد به سمت دیجیتال فراهم شود.

وی با اشاره به افزایش سهم اقتصاد دیجیتال از اقتصاد کشور از 2.

6 درصد در سال 92 به 6.

77 درصد در سال 99، گفت: با آن که متوسط رشد در این بخش از متوسط رشد در سایر بخش های اقتصاد ایران بیشتر است، اما هنوز فاصله زیادی تا میانگین ارزش آن در اقتصاد جهانی دارد.

کلامی خاطرنشان کرد: بخش عمده این پیشرفت ها در سایه ایجاد و توسعه زیرساخت هایی از جمله اینترنت و پهنای باند بوده و این زیرساخت ها همچنان باید تقویت شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، در این جلسه گزارشی از وضعیت اقتصاد دیجیتال


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توجه به مشاغل دانش بنیان برای کاهش نرخ بیکاری در آذربایجان شرقی

توجه به مشاغل دانش بنیان برای کاهش نرخ بیکاری در آذربایجان شرقی