مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 دی 1400 ساعت 14:502022-01-11سياسي

مانع به آتش کشیده شدن سرمایه پالایشگاه شازند شدیم


نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: اگر در مورد قیمت گذاری درست و کارشناسی پالایشگاه شازند ایستادگی نمی کردیم، این سرمایه را به آتش می کشیدند.

- ، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی ظهر سه شنبه در همایش ائمه جمعه استان مرکزی با اشاره به اهمیت افزایش نرخ باروری در کشور اظهار کرد: در کنار توجه به بنیان خانواده باید در امر فرزندآوری تلاش کرد، کورتاژ و سقط جنین، نامشروع است و نباید اجازه انجام آن را داد، از طرفی با مسئله تلخ مهاجرت روبرو هستیم و متأسفانه تعداد آن خارج از عرف است.

خطیب نماز جمعه اراک عنوان کرد: جمعیت کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی 50 میلیون نفر بیشتر شده است، نرخ باسوادی از 47 درصد به 94 درصد و میانگین سن از 54 سال به 84 سال رسیده است.

وی ادامه داد: قطعاً این تحولات قابل چشم پوشی نیست و باید انصاف داشت، 6 هزار مگاوات برق تولیدی پیش از انقلاب امروز به 60 هزار مگاوات افزایش یافته، تمام شهرها زیر پوشش شبکه آب و گاز و بهداشت است و باید قدردان بود، البته تنبل هستیم، بهره وری پایین است و باید تنبلی ها را جبران کرد و سبک زندگی اسلامی داشت.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: درست است که با شرایط ایده آل فاصله داریم، اما باید به تغییرات و تحولات نگاه مثبت داشت، امروز حتی در روستاها پزشک متخصص داریم، در همین استان مرکزی ت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مانع به آتش کشیده شدن سرمایه پالایشگاه شازند شدیم

مانع به آتش کشیده شدن سرمایه پالایشگاه شازند شدیم