مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 دی 1400 ساعت 09:502022-01-11سياسي

کرونا بهانه خوبی برای لغو ملاقات مدیران شهرداری با مردم نیست


شرایط کرونایی محدودیت دارد، اما ممنوعیتی برای برگزاری دیدارهای مردمی وجود ندارد، لذا مدیران ستادی شهرداری دیدارهای مردمی را با بهانه کرونا لغو نکنند.

- ایسنا/فارس رییس شورای شهر شیراز گفت: شرایط کرونایی محدودیت دارد، اما ممنوعیتی برای برگزاری دیدارهای مردمی وجود ندارد، لذا مدیران ستادی شهرداری دیدارهای مردمی را با بهانه کرونا لغو نکنند.

مهدی طاهری که در خصوص چرایی لغو دیدار مردمی برخی مدیران شهرداری شیراز، توضیح می داد، افزود: می توان زمان، تعداد مراجعان و فاصله گذاری را مدیریت کرد تا مشکلی ایجاد نشود اما دیدارها باید برگزار شود.

به گزارش ایسنا به نقل از شورای شهر شیراز، طاهری با اشاره به برگزاری میز خدمت در شورا افزود: تمایلی به ایجاد شرایط عدم رعایت فاصله نداریم اما مردم گرفتاری زیادی دارند و زمانی که شرایط ایجاد می شود فضا شلوغ می شود.

رییس شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه برگزار نشدن دیدارهای بین مردم و مسئولان شهرداری جای سئوال دارد، افزود: برای پیگیری این موضوع در قالب استعلام اقدام شده مبنی بر اینکه برنامه دیدارهای عمومی شهردار شیراز و دیگر مسئولان برگزار شود.

طاهری با بیان اینکه تاکید مقام معظم رهبری به دولت آقای رییسی و جریان انقلاب اسلامی این بوده که مردمی باشند، عنوان کرد: مطالبه مردم از مسئولان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کرونا بهانه خوبی برای لغو ملاقات مدیران شهرداری با مردم نیست

کرونا بهانه خوبی برای لغو ملاقات مدیران شهرداری با مردم نیست