مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 دی 1400 ساعت 14:552022-01-09سياسي

مجمع عدالت خواه دانشگاه شیراز خطاب به مدیرکل راه و شهرسازی: لطفاً شفاف سازی کنید


مجمع عدالت خواه دانشگاه شیراز در نامه ای خطاب به مدیرکل راه و شهرسازی نوشته است: بر اساس مسموعات و اخبار واصله مبنی بر تصمیم اداره کل راه و شهرسازی فارس به اجرای فازهای جدیدی از طرح توسعه حرم، - به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، متن نامه مجمع دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز خطاب به جعفر زاهدی، مدیرکل راه و شهرسازی فارس به شرح زیر است.

همانگونه که مستحضرید موضوع شفافیت و دسترسی آزاد مردم به اطلاعات غیرِسری از مبانی حکومت داری اسلامی است که به کرات در سخنان ائمه معصومین و به ویژه در کلام اسوه عدالت حضرت امیرالمومنین مشهود است.

توصیه و دستور به شفافیت در کلام امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری نیز آشکارا نشان از تاکید این دو بزرگوار به این امر دارد.

گذشته از موارد مذکور و علاوه بر همه این موارد مسئولان تمام دستگاه ها از جمله جنابعالی مطابق ماده 5 بند 3 فصل1 قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات موظف می باشند اطلاعات خواسته شده موضوع قانون مذکور را در حداقل زمان ممکن و بدون تبعیض در اختیار مردم قرار دهند.

بر اساس مسموعات و اخبار واصله مبنی بر تصمیم اداره کل راه و شهرسازی فارس به اجرای فاز(های) جدیدی از طرح توسعه حرم، از جنابعالی و تمامی مسئولین ذی ربط خواهشمند است مستند به قانون دسترسی آزاد به اطلاعات   و حساسیت افکار عمومی کامل،


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مجمع عدالت خواه دانشگاه شیراز خطاب به مدیرکل راه و شهرسازی: لطفاً شفاف سازی کنید

مجمع عدالت خواه دانشگاه شیراز خطاب به مدیرکل راه و شهرسازی: لطفاً شفاف سازی کنید