مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 دی 1400 ساعت 12:102022-01-05بين الملل

سرقت چند میلیون یورویی توسط باندهای تبهکار سازمان یافته در فرانسه


دادستانی پاریس روز گذشته (سه شنبه) تحقیقات روی یکی از بزرگترین پرونده های کلاهبرداری در سال های اخیر در فرانسه را آغاز کرد.

- دادستانی پاریس روز گذشته (سه شنبه) تحقیقات روی یکی از بزرگترین پرونده های کلاهبرداری در سال های اخیر در فرانسه را آغاز کرد.

به گزارش ایسنا، به گفته دادستانی در جریان این کلاهبردای توسط گروه های تبهکار سازمان یافته، میلیون ها یورو از یک شرکت ساخت و ساز املاک به سرقت رفته است.

در اوایل ماه دسامبر یکی از کلاهبرداران در مقام مدیرعامل شرکت با حسابدار تماس اینترنتی می گیرد.

او با ادعای این که در حال آماده سازی عرضه اولیه سهام این شرکت است به حسابدار دستور می دهد تا چندین انتقال به حساب های بانکی خارج از کشور انجام شود.

به گزارش یورونیوز، گفته می شود تمام پول ها به حساب های افرادی گمنام در بهشت های مالیاتی رفته است.

تنها در 29 دسامبر گذشته است که یکی دیگر از حسابداران شرکت متوجه ایمیل هک شده مدیرعامل شده و می فهمد که مبالغ زیادی جابجا شده و در حال جابجایی هستند.

با شکایت این شرکت انتقال پول های جاری متوقف می شوند اما خسارات تاکنون، چندین میلیون یورو برآورد شده است.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرقت چند میلیون یورویی توسط باندهای تبهکار سازمان یافته در فرانسه

سرقت چند میلیون یورویی توسط باندهای تبهکار سازمان یافته در فرانسه