مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 دی 1400 ساعت 18:002022-01-04اقتصادي

وجود شپشک روی کیوی اتفاقا نشان می دهد که محصول سم نخورده است


وجود شپشک سفید خرزهره روی کیوی ها اتفاقا نشان از آن دارد که از آفت کش برای این محصولات استفاده نشده که شپشک داشته است.

- ، مسعود گیل آبادی، رییس انجمن تولیدکنندگان سموم کشور در مراسم افتتاحیه هشتمین نمایشگاه تخصصی نهاده های تهران با اشاره به اینکه برگشت محصولات کشاورزی ربطی به بحث باقی مانده سموم ندارد، گفت: تغییر پروتکل های بهداشتی کشورهای مقصد و فراموش شدن و عدم اطلاع رسانی به موقع آن از جمله دلایل این اتفاق بوده ضمن اینکه روسیه اعلام کرده سکونی که در ایران مصرف شده در این کشور به ثبت نرسیده است و درباره سیب زمینی ها نیز بحث خاک مطرح بوده است .

وی ادامه داد: وجود شپشک سفید خرزهره روی کیوی ها اتفاقا نشان از آن دارد که از آفت کش برای این محصولات استفاده نشده که شپشک داشته است .

گیل آبادی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه علی رغم تحریم های گسترده کشور هیچ گاه با کمبود سم مواجه نبوده است، افزود: زمانی که تحریم ها ایجاد و شرکت های بزرگ از کشور ما خارج شدند بسیاری نگران تامین علف کش های محصول گندم بودند که خوشبختانه موفق شدیم با کیفیت بالاتر این آفت کش ها را در داخل تولید کنیم .

این فعال صنفی متوسط مصرف سم در کشور را 40 هزار تن اعلام و اضافه کرد: 75 درصد این میزان توسط تولیدکنندگان داخلی تولید می شود .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وجود شپشک روی کیوی اتفاقا نشان می دهد که محصول سم نخورده است

وجود شپشک روی کیوی اتفاقا نشان می دهد که محصول سم نخورده است