مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 دی 1400 ساعت 07:202022-01-04اجتماعي

عمده بارش های کردستان در نیمه غربی است/پیش بینی اختلال در ترددها


پیش بین مسئول هواشناسی کردستان گفت:در 48 ساعت آینده عمده بارش ها در نیمه غربی استان است که باتوجه به شرایط موجود،امکان اختلال در تردد های بین شهری و روستایی در مناطق یادشده دور از انتظار نخواهد بود.

- ایسنا/کردستان پیش بین مسئول هواشناسی کردستان گفت:در 48 ساعت آینده عمده بارش ها در نیمه غربی استان است که باتوجه به شرایط موجود،امکان اختلال در تردد های بین شهری و روستایی در مناطق یادشده دور از انتظار نخواهد بود.

خسرو سیف پناهی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد:باتوجه به بررسی آخرین نقشه ها و خروجی مدل های پیش بینی هواشناسی از تاظهر روز چهارشنبه به تناوب شاهد ناپایداری های جوی در سطح استان به شکل ابری شدن آسمان،مه،وزش باد،دربعضی ساعات بارش برف و باران و در ارتفاعات و گردنه ها کولاک برف خواهیم بود.

وی تصریح کرد:انتظار می رود عمده بارش ها در نیمه غربی استان شامل شهرستان های بانه،مریوان،سروآباد و غرب شهرستان های سقز،کامیاران،دیواندره و سنندج رخ دهد که باتوجه به شرایط موجود،امکان اختلال در تردد های بین شهری و روستایی در مناطق یادشده دور از انتظار نخواهد بود.

وی خاطرنشان کرد:از لحاظ دمایی نیز تاروز چهارشنبه میانگین دمای شبانه روزی تغییرات قابل توجهی نداشته و با نوسان 2تا3 درجه ای در همین محدوده باقی می ماند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عمده بارش های کردستان در نیمه غربی است/پیش بینی اختلال در ترددها

عمده بارش های کردستان در نیمه غربی است/پیش بینی اختلال در ترددها