مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 دی 1400 ساعت 06:552022-01-04سياسي

قوه قضاییه مکلف به تشکیل شعب مخصوص رسیدگی به اختلافات شرکت های دانش بنیان شد


نمایندگان مجلس شورای اسلامی، قوه قضاییه را مکلف به تشکیل شعب مخصوص رسیدگی به اختلافات شرکت های دانش بنیان در شوراهای حل اختلاف کردند.

- ، نمایندگان در جلسه علنی امروز (سه شنبه 14 دی ماه) مجلس شورای اسلامی، ماده 9 طرح جهش تولید دانش بنیان را تصویب کردند.

براساس این مصوبه، قوه قضاییه مکلف است به منظور رسیدگی به کلیه اختلافات در زمینه های علمی و فناوری مابین اشخاص، اعم از حقیقی و حقوقی، با اشخاص حقیقی و حقوقی دانش بنیان، فناور و نخبگان، شعبه یا شعب تخصصی در شوراهای حل اختلاف و دادگاه ها تشکیل دهد.

شعب تخصصی موضوع این ماده می توانند بین طرفین سازش ایجاد کنند و یا در صورت توافق طرفین، پرونده را جهت رسیدگی به داوری ارجاع دهند.

دستورالعمل نحوه تشکیل شعب مذکور، ظرف حداکثر شش ماه پس از ابلاغ این قانون، توسط رییس قوه قضاییه ابلاغ می گردد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قوه قضاییه مکلف به تشکیل شعب مخصوص رسیدگی به اختلافات شرکت های دانش بنیان شد

قوه قضاییه مکلف به تشکیل شعب مخصوص رسیدگی به اختلافات شرکت های دانش بنیان شد