مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 دی 1400 ساعت 08:152022-01-02اقتصادي

ظرفیت بالای بوم گردی در مناطق روستایی و عشایری


رییس اسبق سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه ظرفیت بالای بوم گردی در مناطق روستایی و عشایری وجود دارد، گفت: تکالیف قانونی برای توسعه بوم گردی در مناطق روستایی و عشایری وجود دارد اما دولت قبل توجهی نکرد.

- محمد شریف ملک زاده  در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت:  باید از شرایط گردشگری مناطق و استان های کمتر توسعه یافته استفاده کرد اما دولت قبل توجهی به این موضوع نداشت  درحالی که بر اساس تکالیف قانونی باید به توسعه گردشگری و بوم گردی در مناطق روستایی و عشایری توجه ویژه ای می کرد.

ملک زاده با باین اینکه گردشگری مناطق روستایی و عشایری می توانند اشتغالزایی بالا و در آمد ارزی زیادی برای کشور به ارمغان بیاورد، گفت: عدم اجرای سند ملی گردشگری روستایی وعشایری و بوم گردی در دولت قبل، گردشگری را در این مناطق رو به افول برد.

رییس اسبق سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: بخش های گردشگری و بوم گردی روستایی و عشایری نیازمند تامین تسهیلات مختلف با شرایط ویژه است تا بتوانند شرایط اشتغال و درآمد زایی برای کشور ایجاد شود.

وی اظهار داشت: گردشگری به عنوان یکی از اولویت های اساسی در اقتصاد هر کشوری است اما در 8 سال گذشته به گردشگری و صنایع دستی توجهی نشد و بخش خصوصی منزوی شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ظرفیت بالای بوم گردی در مناطق روستایی و عشایری

ظرفیت بالای بوم گردی در مناطق روستایی و عشایری