مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 10 دی 1400 ساعت 11:502021-12-31سياسي

دشمن در فتنه 88 قصد ایجاد شبهه در اصل ولایت فقیه را داشت/عشق به ولایت در شهیدسلیمانی موج می زد


دشمن در سال 88 قصد ایجاد تردید در بین مردم نسبت به انتخابات و القاء ناامیدی و شبهه علیه اصل ولایت فقیه را داشت و فتنه گران علاوه بر اینکه علیه قانون اساسی و موضوع حمایت از مستضعفین جهان شعار دادند، - ایسنا/آذربایجان شرقی امام جمعه تبریز گفت: دشمن در سال 88 قصد ایجاد تردید در بین مردم نسبت به انتخابات و القاء ناامیدی و شبهه علیه اصل ولایت فقیه را داشت و فتنه گران علاوه بر اینکه علیه قانون اساسی و موضوع حمایت از مستضعفین جهان شعار دادند، در روز عاشورای حسینی(ع) به ساحت مقدس امام حسین(ع)، امام خمینی(ره) و سایر ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران جسارت کردند.

حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد علی آل هاشم در خطبه های نماز جمعه ی این هفته ی تبریز با اشار به اهمیت تحلیل و بررسی موضوع فتنه ی سال 1388 اظهار کرد: رأی 40 میلیونی مردم در دهمین دوره ی انتخابات ریاست جمهوری بهترین فرصت برای پیشرفت کشور بود اما متاسفانه فتنه این فرصت را به تهدید تبدیل کرد.

وی با بیان اینکه بعد از فتنه ی سال 1388 تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران تشدید شد، افزود: در هشتم مرداد سال 1388 لایحه ی تحریم فروش بنزین در مجلس سنای آمریکا تصویب و اروپایی ها نیز در اعمال تحریم ها علیه ایران با آمریکا هماهنگ شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دشمن در فتنه 88 قصد ایجاد شبهه در اصل ولایت فقیه را داشت/عشق به ولایت در شهیدسلیمانی موج می زد

دشمن در فتنه 88 قصد ایجاد شبهه در اصل ولایت فقیه را داشت/عشق به ولایت در شهیدسلیمانی موج می زد