مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 دی 1400 ساعت 20:002021-12-30سياسي

بستن صفحات مجازی توسط دشمن نشانه ترس آنها از مکتب حاج قاسم است


بستن و محدود کردن صفحات مجازی منتشر کننده تصاویر شهید حاج قاسم سلیمانی در فضای مجازی نشات گرفته از ترس آنها از حاج قاسم و مکتب سهید سلیمانی است.

- سردار حسین اشتری شامگاه پنج شنبه در نخستین کنگره بین المللی به وقت حاج قاسم که در مجموعه بزرگ فرهنگی تالار شهر کاشان برگزار شد، اظهار داشت: امروز نهم دیماه یک روز تاریخی در جمهوری اسلامی است که در آن فتنه گرانی که به دنبال ناآرامی و دشمنانی که به دنبال براندازی در کشور بودند با تدبیر رهبر معظم انقلاب در رسیدن به نقشه های پلید خود شکست خوردند.

وی با بیان اینکه مردم کاشان یک روز زودتر و در روز هشتم دیماه با حضور حماسی خود با آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی بیعت کردند، ابراز داشت: این نشان از بصیرت بالای مردم دارالمومنین کاشان و وقت شناسی آنها در هنگام فتنه ها است.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به در پیش بودن دومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی تصریح کرد: با احترام به حاج قاسم و بزرگداشت سالروز شهادت او در واقع به همه ایثارگران و جانبازان و شهدای جبهه مقاومت و به همه آزادیخواهان جهان احترام می گذاریم.

شهید قاسم سلیمانی محدود به زمان و مکان خاصی نیست وی با اشاره به اینکه حاج قاسم محدود به زمان و مکان خاصی نیست، خاطرنشان کرد: شهید سلیمانی صرفاً متعلق به مردم ایران


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بستن صفحات مجازی توسط دشمن نشانه ترس آنها از مکتب حاج قاسم است

بستن صفحات مجازی توسط دشمن نشانه ترس آنها از مکتب حاج قاسم است