مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 دی 1400 ساعت 10:202021-12-29اقتصادي

داروی چین در مقابله با اقتصاد بیمار


یی گانگ، رییس بانک مرکزی چین گزارش کرد که بانک مرکزی چین تا پایان ماه اولین سری از وام های کم بهره را به موسسات مالی برای کاهش انتشار کربن صادر خواهد کرد.

- به گزارش ایسنا به نقل از مانی نیوز، بانک خلق چین اعلام کرد: 60 درصد از اصل وام گرفته شده توسط موسسات مالی را برای کاهش انتشار کربن با نرخ وام یک ساله 1.

75 درصد، بدون مشخص کردن زمان صدور وام ارائه خواهد کرد.

این اقدام در راستای هدف گسترده تر چین برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای قبل از سال 2030 و دستیابی به بی طرفی کربن تا سال 2060 همچنین محافظت از اقتصاد در برابر پیامدهای همه گیری کووید-19 است.

یی گانگ گفت: اقتصاد چین که پس از ایالات متحده بزرگ ترین اقتصاد جهان است، با فشار سه گانه کاهش تقاضا، مشکلات عرضه و تضعیف انتظارات مواجه است.

وی تاکید کرد: بازار اقتصاد کلان باید باثبات شود.

رییس بانک مرکزی بیان کرد: بانک خلق چین، سیاست پولی خود را انعطاف پذیر، مناسب و با نقدینگی کافی حفظ خواهد کرد.

بانک خلق چین، سهمیه تامین مالی مجدد به مشاغل کوچک را در صورت لزوم و برای کاهش فشار بیشتر بر تجارت، وام های شرکتی با نرخ بهره متوسط 5 درصد را افزایش خواهد داد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

داروی چین در مقابله با اقتصاد بیمار

داروی چین در مقابله با اقتصاد بیمار