مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 دی 1400 ساعت 10:102021-12-29اقتصادي

ذخیره گندم در انبارهای چهارمحال و بختیاری مطلوب است


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: ذخیره گندم در استان مطلوب بوده و تا سه ماه آینده در انبارها برای نیاز مردم استان گندم ذخیره سازی شده است، - حدود 6000 تن گندم نیز در هفته های آینده به استان حمل می شود، همچنین آرد موردنیاز مناطق عشایری تامین و به مناطق ارسال شود.

الله کرم نصیری 8 دی ماه در جلسه ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت بحث کشت قراردادی محصولات کشاورزی در استان، اظهار کرد: باید در این مسئله سهم استان مشخص شود تا بر اساس آن برنامه ریزی لازم صورت بگیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص سامانه بازارگاه که برای فروش کالاهای اساسی به صورت اینترنتی طراحی شده است، گفت: این سامانه می تواند تاثیر خوبی در بحث تنظیم بازار و ارائه محصولات با قیمت مصوب داشته باشد، اما بایستی ایرادات سامانه برطرف شود.

وی با بیان اینکه برگزاری جلسات امنیت غذایی به صورت منظم در چهارمحال و بختیاری از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: باید گزارش اقدامات صورت گرفته به صورت روزانه به دفتر اقتصادی استانداری و دبیرخانه ستاد تنظیم بازار ارائه شود.

نصیری با تاکید بر اینکه ارز ترجیهی برای کالاهایی مانند گندم، آرد و دارو حذف نمی شود، بیان کرد: بنابراین نباید به این بهانه شاهد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ذخیره گندم در انبارهای چهارمحال و بختیاری مطلوب است

ذخیره گندم در انبارهای چهارمحال و بختیاری مطلوب است