مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 دی 1400 ساعت 14:552021-12-26سياسي

رسانه ها مطالبه گری مسئولانه داشته باشند


همدان_سرپرست فرمانداری تویسرکان گفت: اصحاب رسانه با مطالبه گری مسئولانه می توانند به نفع نظام، دولت و مردم کار کنند.

- ، حسین افشار ظهر یکشنبه در اولین نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان اظهار کرد: انتقاد منصفانه حق تمام رسانه ها است و برای ارتقا کیفیت خدمات رسانی و قابل ارائه در شهرستان نیازمند نقد سالم خواهیم بود.

وی بابیان اینکه خبرنگاران همپای مسئولان می توانند در توسعه همه جانبه جامعه نقش آفرین باشند تاکید کرد: همان نقشی که یک مدیر می تواند ایفا کند یک خبرنگار هم می تواند داشته باشد.

افشار تصریح کرد: اخبار و مطالبی که از سوی مسئولان و خبرنگاران گفته می شود باید مستند بر واقعیات وقبل از بیان به اصل حقیقت با مسئول مربوطه گفتگو وتعامل داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: خبرنگاران در بیان مطالب رعایت مصالح عموم جامعه را باید در نظر بگیرند و با درایت و منش خبرنگاری خود به طور حتم مطالبی را بیان کنند که مشکلات جامعه را مرتفع سازند و یاس و نا امیدی را در بین مردم از بین ببرند.

سرپرست فرمانداری تویسرکان با تاکید بر این موضوع که باید به یاد داشته باشید مردم از نگاه شما خبرنگاران و رسانه ها به موضوع ها نگاه می کنند پس در بیان اخبار مهم اراده و نیت خبرنگاران پشت نگاه خبری آشکار می شود و یک خبر می تواند جنبه های مختلفی شامل تخریب یا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رسانه ها مطالبه گری مسئولانه داشته باشند

رسانه ها مطالبه گری مسئولانه داشته باشند