مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 دی 1400 ساعت 09:252021-12-26اجتماعي

هفتاد هزار قصرقندی چشم انتظار ساخت یک بیمارستان


بیش از چهار سال از کلنگ زنی بیمارستان قصرقند می گذرد اما این طرح مهم تاکنون در همان حد کلنگ زنی مانده است.

- به گزارش ایسنا- تعدادی از شهروندان این شهرستان در اینباره بیان کردند: قصرقند 9 سال است که تبدیل به شهرستان شده واز کمترین امکانات بهداشتی ودرمانی بی بهره است.

سرپرست فرمانداری قصرقند گفت: این شهرستان با جمعیت 70 هزار نفری بدون بیمارستان است و مردم برای اینکه به نزدیکترین بیمارستان مراجعه کنند باید حداقل 100 کیلومتر مسافت طی کنند.

سایگانی بابیان اینکه زمین بیمارستان 64 تختخوابی قصرقند سه ماه قبل تحویل پیمانکار شده و پیمانکار هم در حال تجهیز کارگاه است، افزود: متاسفانه اعتبار لازم برای ساخت آن تخصیص پیدا نکرده است و مردم سه بخش مرکزی، ساربوک و تلنگ برای دسترسی به بیمارستان دچار مشکل هستند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هفتاد هزار قصرقندی چشم انتظار ساخت یک بیمارستان

هفتاد هزار قصرقندی چشم انتظار ساخت یک بیمارستان