مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 دی 1400 ساعت 07:302021-12-25اقتصادي

فروش املاک مازاد آموزش و پروش برای تکمیل پروژه های نیمه تمام


رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بر استفاده از ظرفیت فروش املاک مازاد آموزش و پروش با هدف تأمین اعتبار تکمیل پروژه های نیمه تمام تأکید کرد.

- رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بر استفاده از ظرفیت فروش املاک مازاد آموزش و پروش با هدف تأمین اعتبار تکمیل پروژه های نیمه تمام تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، مهراله رخشانی مهر در سفر به استان اردبیل اظهار کرد: در هشت سال گذشته برای ارتقای سیستم گرمایشی مدارس، منابع خوبی تخصیص یافت و کارهای خوبی انجام شد.

امسال نیز یک هزار میلیارد تومان برای استانداردسازی سامانه های گرمایشی مدارس اختصاص یافته است.

وی از اختصاص 460 میلیارد تومان اعتبار برای ساخت و بهسازی سرویس های بهداشتی در سال جاری خبر داد و گفت: نوسازی مدارس استان باید هر چه سریعتر واحدهای آموزشی فاقد سرویس های بهداشتی مناسب را شناسایی و به سرعت عملیات احداث سرویس های بهداشتی را با اولویت و فوریت در دستور کار قرار دهد.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: امسال برای اولین بار در کنار اعتبارات سالانه نوسازی مدارس که بیش از 4 هزار و 600 میلیارد تومان است، موفق شدیم اعتبارات ردیف محرومیت زدایی را نیز به میزان 5 هزار و 700 میلیارد تومان در ردیف بودجه کشور مصوب کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فروش املاک مازاد آموزش و پروش برای تکمیل پروژه های نیمه تمام

فروش املاک مازاد آموزش و پروش برای تکمیل پروژه های نیمه تمام