مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 آذر 1400 ساعت 03:202021-12-20فرهنگي

کار در وی اودی ها دردسرهای سینما را ندارد!/تدارک 3 فیلم برای«فجر»


آرش قاسمی صداگذار سینما بیان کرد که کار برای شبکه نمایش خانگی گرفتاری های سینما را ندارد به همین دلیل سینماگران بیشتر به کار در این حوزه تمایل دارند.

- درباره تازه ترین فعالیت های خود گفت: در حال حاضر پروژه خط نجات به کارگردانی وحید موساییان را در دستور کار دارم که حدود 40 درصد صداگذاری آن تا به امروز پیش رفته است.

این فیلم داستانی حال و هوای سال های دهه 50 را دارد و همان طور که از نظر تصویری فضای امروز نسبت به دهه 50 تغییر کرده است، در صداگذاری هم باید فضای آن سال را بسازیم.

وی ادامه داد: فضای صوتی امروز نسبت به دهه 50 به کل تغییر کرده است از صدای اتومبیل ها در خیابان گرفته تا دیگر صداهای محیطی.

تلاش کردیم فضای صوتی فیلم را به حال و هوای همان سال ها نزدیک کنیم.

در بخش هایی از فیلم هم از تصاویر آرشیوی استفاده می شود که صدای این بخش ها نیز نیاز به بازسازی دارد.

قاسمی درباره دیگر پروژه هایی که در دست دارد هم گفت: فیلم سینمایی صورت فلکی به کارگردانی حسین دارابی را هم برای جشنواره امسال آماده می کنم که صداگذاری آن به تازگی شروع شده و تصویربرداری آن ادامه دارد.

مشغول کار روی فیلم سینمایی شادروان به کارگردانی حسین نمازی هم هستم.

شادروان فیلمی متفاوت است که نمی توانید با دیگر فیلم های سینمای ایران آن را مقایسه کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کار در وی اودی ها دردسرهای سینما را ندارد!/تدارک 3 فیلم برای«فجر»

کار در وی اودی ها دردسرهای سینما را ندارد!/تدارک 3 فیلم برای«فجر»