مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 آذر 1400 ساعت 06:352021-12-19بين الملل

درخواست احزاب سودانی برای لغو حالت فوق العاده و اتحاد علیه کودتاچیان


احزاب و سازمان های سودانی خواستار لغو حالت فوق العاده و اتحاد جهت شکست کودتاچیان در سایه تداوم اعتراضات مردمی در خیابان های این کشور شدند.

- احزاب و سازمان های سودانی خواستار لغو حالت فوق العاده و اتحاد جهت شکست کودتاچیان در سایه تداوم اعتراضات مردمی در خیابان های این کشور شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت عربی 21، حزب المؤتمر الشعبی سودان خواستار لغو حالت فوق العاده و آزادی بازداشتیان سیاسی این کشور شد.

در همین راستا، کمال عمر، دبیر سیاسی حزب المؤتمر الشعبی به شدت حمله به همایش سیاسی گروه اعلامیه آزادی و تغییر در عصر جمعه را محکوم و تاکید کرد، این اقدام به منزله تهدیدی برای صلح آمیز بودن کنش و فعالیت سیاسی و آزادی بیان است.

شامگاه جمعه رسانه های داخلی سودان اعلام کردند، همایشی که گروه های آزادی و تغییر (ائتلاف حاکم سابق در این کشور) در شمال خارطوم برگزار کردند، شاهد درگیری های تن به تن و شلیک گاز اشک آور از سوی گروهی ناشناس با لباس شخصی بود.

انجمن مشاغل سودان نیز این حمله را محکوم و اعلام کرد، این اقدام با رویکرد و عملکردهای شورای مرکزی مغایرت دارد و این حمله هدف قرار دادن منبرها و سکوهای عمومی و تلاشی برای بستن دهان ها به شمار می آید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

درخواست احزاب سودانی برای لغو حالت فوق العاده و اتحاد علیه کودتاچیان

درخواست احزاب سودانی برای لغو حالت فوق العاده و اتحاد علیه کودتاچیان