مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 آذر 1400 ساعت 06:152021-12-19سياسي

سامانه امداد هوشمند و کارآمد کمیته امداد در کشور راه اندازی می شود


رییس قرارگاه سامانه امداد هوشمند و کارآمد کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور گفت: سامانه امداد هوشمند و کارآمد کمیته امداد امام خمینی(ره)، - ایسنا/خراسان جنوبی رییس قرارگاه سامانه امداد هوشمند و کارآمد کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور گفت: سامانه امداد هوشمند و کارآمد کمیته امداد امام خمینی(ره)، به زودی در کشور راه اندازی می شود.

صباغیان، شب گذشته 27 آذر در بیرجند گفت: هم اکنون این سامانه در تمامی استان ها در حال راه اندازی است و پس از رفع نواقص در 22 بهمن و یا 14 اسفند سالروز تاسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) راه اندازی می شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: پس از راه اندازی این سامانه دیگر نیازی نیست، مددجویان کمیته امداد برای پیگیری امور به کمیته امداد مراجعه حضوری داشته باشند.

رییس قرارگاه سامانه امداد هوشمند و کارآمد کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گفت: کمیته امداد 15 برنامه و 120 خدمت به مددجویان ارائه می دهد لذا در این سامانه برای این برنامه ها و خدمات ، بخش های مجزا در نظر گرفته شده است لذا، مددجویان می توانند پس از رونمایی از این سامانه، بصورت اینترنتی، خدمات مدنظرشان را انجام دهند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سامانه امداد هوشمند و کارآمد کمیته امداد در کشور راه اندازی می شود

سامانه امداد هوشمند و کارآمد کمیته امداد در کشور راه اندازی می شود