مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 آذر 1400 ساعت 10:452021-12-18اقتصادي

اروپا هم وارد طرح نهضت ملی مسکن می شود؟


مذاکرات دولت با شرکتهای چینی، ترک و شرکت های اروپایی برای مشارکت 10 درصدی در زمینه انتقال تکنولوژی ساخت در پروژه نهضت ملی مسکن از سوی یک عضو شورای عالی مسکن تایید شده است.

- به گزارش ایسنا، موضوع مذاکره با شرکتهای خارجی برای مشارکت در زمینه ورود تکنولوژی ساخت در طرح نهضت ملی مسکن، ماههاست که مورد مناقشه دولت و بخش خصوصی قرار دارد.

وزارت راه و شهرسازی معتقد است که ظرفیت شرکتهای خارجی می تواند در ارتقای تکنولوژی ساخت واحدهای طرح نهضت ملی مسکن کمک کننده باشد.

در عین حال قانون و سیاستهای کلان، محدودیتهایی را درخصوص ورود نیروی خارجی در پروژه های مسکن ایجاد کرده است.

سازندگان داخلی اما در عین حال که از ورود فناوریهای نوین استقبال می کنند، می گویند که با توجه به 5000 شرکت انبوه ساز داخلی و 500 هزار مهندس، توان اجرای طرح جهش تولید و تامین مسکن (نهضت ملی مسکن) توسط نیروهای داخلی وجود دارد.

ماه گذشته رستم قاسمی ـ وزیر راه و شهرسازی ـ از مذاکره با شرکتهای چینی برای ورود فناوریهای نوین ساخت خبر داد و به تازگی یک عضو شورای عالی مسکن، مذاکره با شرکتهای چینی، ترک و شرکت های اروپایی برای استفاده از آنها در بخش کوچکی به اندازه 10 درصد پروژه نهضت ملی مسکن در موضوع انتقال تکنولوژی ساخت مسکن را تایید کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اروپا هم وارد طرح نهضت ملی مسکن می شود؟

اروپا هم وارد طرح نهضت ملی مسکن می شود؟