مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 آذر 1400 ساعت 08:102021-12-18اقتصادي

کتاب دید از جاده چاپ و روانه بازار شد


کتاب دید از جاده به تالیف پرفسور لینچ، مایر و اپلیارد توسط سیروان بهرامی، شاهو کشاورزی و علیرضا محمودنیا ترجمه، چاپ و روانه بازار شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، کتاب دید از جاده به تالیف پرفسور لینچ، مایر و اپلیارد توسط سیروان بهرامی، شاهوکشاورزی و علیرضا محمودنیا ترجمه و به همت جهاد دانشگاهی کردستان چاپ و روانه بازار شد.

سیروان بهرامی از مترجمین این کتاب در گفت وگو بارخبرنگار فارس در سنندج، اظهار کرد: کتاب دید از جاده را باید از اولین تلاش های شهرسازانه در کاوش و تحلیل پدیده مهم خوانش ادراک انسان در حال حرکت در شهر و حومه آن قلمداد کرد.

وی افزود: کتاب دید از جاده، خوانش جدیدی بر پایه اصول سیمیوتیک ارائه می دهد و این دیدگاه نه تنها شکل بزرگراه ها را در برمی گیرد بلکه دگرگونی پنهان و حتی نقشی که فضاهای مشخص و عناصر شهری در آن بر عهده دارند را نیز شامل می شود.

این نویسنده و مترجم کردستانی عنوان کرد: در این جا، بزرگراه به ابزاری تبدیل می شود که وضوح ساختاری شهر را نمایان می کند و به شکلی هم زمان، پرسپکتیوهای پی درپی و پویایی جدیدی از شهر را فراهم می آورد.

وی خاطرنشان کرد: دید از جـاده کتابی بسیار متمایز در میان مجموعه کتاب های کلاسیک طراحی شهری است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کتاب دید از جاده چاپ و روانه بازار شد

کتاب دید از جاده چاپ و روانه بازار شد