مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 آذر 1400 ساعت 21:352021-12-16فرهنگي

تلویزیون برای آشتی با هنرمندان پادرمیانی کند


تهیه کننده و کارگردان برنامه «چهل تیکه» با بیان اینکه برنامه اش به سبب ساختاری که دارد، نشان می دهد کدام هنرمندان فراموش و یا حیف شده اند، خواستار پادرمیانی از سوی تلویزیون برای رفع دلگیری ها و قهرهایی شد که سال هاست ادامه دارد.

- تهیه کننده و کارگردان برنامه چهل تیکه با بیان اینکه برنامه اش به سبب ساختاری که دارد، نشان می دهد کدام هنرمندان فراموش و یا حیف شده اند، خواستار پادرمیانی از سوی تلویزیون برای رفع دلگیری ها و قهرهایی شد که سال هاست ادامه دارد.

الهام حاتمی در گفت و گو با ایسنا درباره پیشنهادش به پیمان جبلی، رییس صداوسیما در جهت بهبودی وضعیت برنامه سازی در تلویزیون، به بازگشت افراد باتجربه و هنرمندانی اشاره کرد که سالهاست از صداوسیما دلگیر اند و گفت: ما یک عالم پتانسیل درجه یک داریم که می توانیم از آنها استفاده کنیم؛ افرادی که مسیرهایی را که ما می رویم، سال ها پیش آزموده اند، خطاهایشان را کرده اند و اکنون به نقطه ای رسیده اند که کاملا پخته و باتجربه شده اند.

شاید بعضی از آنها الان نتوانند کار کنند اما می توانند یکسری افرادی مثل نسل جدید تهیه کنندگان و کارگردانان را نیز همراهی کنند.

به نظرم این اقدام خیلی کمک کننده است، خیلی از این آدم ها پر از تجربه و شور زندگی اند اما کنار گذاشته شده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تلویزیون برای آشتی با هنرمندان پادرمیانی کند

تلویزیون برای آشتی با هنرمندان پادرمیانی کند