مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 آذر 1400 ساعت 14:102021-12-16اقتصادي

تشکیل کمیته پیگیری مصوبات سفر رییس جمهور به ایلام


کمیته پیگیری مصوبات سفر رییس جمهوری به ایلام هفته آینده به منظور تسریع در روند اجرای مصوبات تشکیل می شود.

- حسن بهرام نیا شامگاه امروز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: تحقق مصوبات سفر رییس جمهوری می تواند تحول عظیمی در استان ایجاد کند که این امر نیازمند همت و تلاش مدیران است.

وی افزود: 112 طرح و پروژه با اعتبار 2 هزار و 455 میلیارد تومان به صورت ریالی و 4/45 میلیارد دلار به صورت ارزی در سفر رییس جمهوری به ایلام اختصاص یافته است.

استاندار ایلام گفت: همچنین یک هزار و 860 میلیارد تومان تسهیلات در سفر رییس جمهوری به این استان اختصاص یافته است.

بهرام نیا با اشاره به اعتبارات ایلام در سال 1401 ادامه داد: مجموع اعتبارات عمرانی و جاری سال آینده سه هزار و 374 میلیارد تومان است که در مقایسه با اعتبارات سال گذشته 26/2 درصد رشد داشته است.

استاندار ایلام مهم ترین ملاک ارزیابی عملکرد مدیران را جذب اعتبارات دانست و گفت: تمامی مدیران و فرمانداری ها باید با همه توان پیگیر جذب اعتبارات برای تکمیل طرح های نیمه کاره استان باشند.

بهرام نیا با بیان اینکه مدیران باید برای تکمیل طرح ها و پروژه های نیمه تمام استان تلاش کنند افزود: مدیران همچنین برای تسریع در تکمیل طرح ها و جذب اعتبارات از ظرفیت نمایندگان ایلام در مجلس شورای اسلامی استفاده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل کمیته پیگیری مصوبات سفر رییس جمهور به ایلام

تشکیل کمیته پیگیری مصوبات سفر رییس جمهور به ایلام