مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 آذر 1400 ساعت 10:402021-12-15اقتصادي

3 مرکز خرید، زرشک را از کشاورزان می خرند


مدیرعامل تعاون روستایی خراسان جنوبی گفت: سه مرکز خرید در خراسان جنوبی تاکنون برای خرید زرشک از کشاورزان تجهیز و آماده شده است.

- وحید ضیاییان احمدی، امروز چهارشنبه 24 آذر به رسانه های گروهی گفت: تا این لحظه سه مرکز خرید در شهرستان های قائنات، بیرجند و درمیان آماده خرید زرشک کاران شده و دو مرکز آرین شهر و سربیشه هم در حال آماده سازی برای خرید زرشک است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: از فردا 25 آذر خرید زرشک از کشاورزان استان آغاز می شود و قیمت برای خرید هر کیلوگرم زرشک دانه اناری را بسته به کیفیت آن تا حداکثر 65 هزار تومان در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه زرشک پفکی هنوز به بازار نیامده و هر وقت زرشک پفکی وارد بازار شود قیمت گذاری خواهد شد، تصریح کرد: اگر دولت قیمت خرید را بالاتر از 65 هزار تومان هم ببرد تفاوت آن به کشاورزان پرداخت خواهد شد.

ضیاییان احمدی افزود: زرشک در انواع مختلف از کشاورزان خریداری می شود و با دو روش نقدی و مدت دار حداکثر دو ماهه به انتخاب کشاورزان پرداخت می شود و قیمت های پیشنهادی استان برای خرید زرشک بالاتر از این رقم بوده و حتی ممکن است قیمت ها روزانه تغییر کند.

مدیرعامل تعاون روستایی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود هزار تُن زرشک در این طرح خریداری شود، یادآور شد: با تجاری که تمایل به خرید زر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

3 مرکز خرید، زرشک را از کشاورزان می خرند

3 مرکز خرید، زرشک را از کشاورزان می خرند