مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 آذر 1400 ساعت 10:052021-12-15اقتصادي

پژوهش های دانشگاهی کاربردی شود/ تحریم فرصتی برای غلبه بر ساختار نفتی و دولتی


معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار اصفهان با بیان اینکه کاربردی تر کردن پژوهش ها مهم است، گفت: اگر امروز دانشگاه به مرکز تولید ثروت و حل مشکلات تبدیل شود، - به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، صبح امروز زنگ پژوهش برای آبادانی اصفهان به مناسبت آغاز هفته پژوهش و فناوری با حضور معاون استاندار اصفهان در ناحیه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان نواخته شد.

  مصطفی خضری، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار اصفهان در این مراسم اظهار داشت: پژوهش شاه کلید حل مشکل امروز کشور است و فقط هر کسی در هر جایگاهی که هست باید نقش خودش را درست ایفا کند.

وی ادامه داد: همینجا اعلام می کنم که درب اتاق معاونت استانداری برای پژوهشگران باز است، اگر در حوزه علم و فناوری در استان پیشنهادی برای باز کردن گره ای ازمشکلات جامعه دارند به ما اطلاع دهند تا نقش خود را در این حوزه ایفا کنیم.

خضری افزود: آمادگی داریم که میز پژوهش و فناوری را در استانداری تشکیل دهیم تا قبل از اتخاذ هر تصمیمی، برای پژوهش فراهم است.

تحریم، فرصتی برای جهش وی با بیان اینکه دلیل دیگر به تحریم ها بازمی گردد، ادامه داد: تحریم فرصتی برای جهش است، درست است که سختی هایی را برای مردم ایجاد کرده و طبیعتا متولیان سیاست خارجی باید تلاش کنند تا آن را رفع کنند اما به علت ساختارهایی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پژوهش های دانشگاهی کاربردی شود/ تحریم فرصتی برای غلبه بر ساختار نفتی و دولتی

پژوهش های دانشگاهی کاربردی شود/ تحریم فرصتی برای غلبه بر ساختار نفتی و دولتی